TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Pomazánky patří mezi osvědčenou klasiku každé oslavy či večírku. Pomazánkou prostě nic nezkazíte. Rybí pomazánky ale dělí lidi na dva tábory. Jedněm chutná, druzí by ji nepozřeli. Já za sebe musím říct, že ač ryby vlastně vůbec nejím, tuto pomazánku mám velmi ráda.
Tuňáková pomazánka |
- 170 g tuňáka ve vlastní šťávě (120 g pevného podílu)
- 150 g pomazánkového másla bez příchuti
- 1 malá cibule
- 1 lžíce majonézy
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- sůl
- pepř
- pár kapek citronu
Tuňáka utřeme s pomazánkovým máslem, majonózou a plnotučnou hořčicí. Přidáme cibuli nakrájenou na drobné kostičky a promícháme. Osolíme, opepříme a dochutíme pár kapkami citrónové šťávy.
Dobrou chuť!
Tuňáková pomazánka |
0 komentářů